UMS "Agram" Forum

Forum Udruge minijaturista, maketara i igrača stolnih strateških igara "Agram"
Sada je: sri, stu 22.11.2017 • 8:32 am.

Vremenska zona: UTC+01:00




Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon, ruj 11.09.2017 • 10:58 pm 
Offline

Pridružen/a: pet, tra 21.04.2017 • 8:51 pm
Postovi: 8
Dakle, moje pitanje je mogu li koristiti nove nurgle modele u mojoj csm vojsci?
1)Generalno dal ih mogu ofarbat u crveno i igrat ih kao neke genericne chosene (zato jer mi kul izgledaju)?

2) Ako da sta se dogada s njihovim oznakama nurgle-a, tj. Mogu li koristiti special rules za to? Ako ne jel dovoljno da green stuffom pokrijem oznaku (posto su moji zasad chaos undivided)?


Vrh
   
PostPostano: sri, ruj 13.09.2017 • 10:57 pm 
Offline

Pridružen/a: pet, tra 21.04.2017 • 8:51 pm
Postovi: 8
Itko? :-(


Vrh
   
PostPostano: čet, ruj 14.09.2017 • 3:30 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: čet, srp 17.07.2008 • 3:55 pm
Postovi: 278
Lokacija: ??????
Kolega

1) Da . Samo napomenes protivniku da su chosen a ne plague marinci

2) Nemoras prekrivati nista

_________________
Bojam figure za pare


Vrh
   
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
HR (CRO) by Ančica Sečan Matijaščić